Hudvård som bröstförstoring?

Hudvård som bröstförstoring?

Drömmer du om en större byst? Då är du inte ensam. Många kvinnor försöker sig på det ena och det andra knepet för att få större bröst. Men fungerar de? Här nedan får du förslag på olika metoder som finns att utforska för den nyfikne. Men om du tillhör de som hellre håller sig till traditionella och pålitliga lösningar är det snarare en bröstoperation som lär bli aktuell.

Sätt att få större byst – utan blod

Att lägga sig under kniven är inte lockande för alla. Men många vill ändå få en större byst. Därför har det uppkommit en hel del metoder för att uppnå den effekten. Vissa metoder är rent mekaniska medan andra är biologiska. Den som inte gillar att experimentera kan dock välja att gå den traditionella vägen och få en bröstoperation utförd i Malmö eller på annan närliggande ort. Men för dig som föredrar att prova på olika metoder som inte inkluderar knivar och sprutor kommer här tre exempel på saker du kan testa:

  • Bröstförstoringskräm

En bröstförstoringskräm är precis vad det låter som. Det är en kräm som appliceras på brösten i samband med din dagliga hudvårdsrutin och som sedan ska få brösten att växa på naturlig väg. Många av dessa krämer innehåller hormonliknande ämnen och många av dem måste köpas utomlands. Huruvida krämerna fungerar eller ej är lite oklart, liksom deras effekter på hälsan. Gör din egen efterforskning innan du provar.

  • Vakuumkoppar

Med hjälp av vakuum sägs det vara möjligt att få bröstvävnaden att växa. Koppar med vakuum sätts på brösten och får sedan göra verkan under dag och natt. Även massage sägs ha samma effekt. Så om du gillar den mekaniska delen av metoden, men ogillar tanken på att ha vakuumkoppar på brösten hela dagarna, då kan massage vara ett alternativ.

  • Östrogenliknande livsmedel

Det finns gott om livsmedel med östrogenliknande ämnen, så kallade fytoöstrogener. När ämnet kommer in i kroppen tolkar kroppen det som östrogen och det kan leda till en förstorad byst. Men huruvida det fungerar är ytterst individuellt och kan enligt vissa vara skadligt på sikt.